Over Atelier Eindeloos

Speciaal voor peuters en kleuters: onderzoeken zonder begin of eind in Atelier Eindeloos in De Gibraltar.
Je kind ontdekt allerlei materialen en raakt in een flow. Stempelen, tekenen, verven, bouwen, spetteren, blazen, voelen, fantaseren en uitproberen. Met vormen, stokjes, verf, potloden, klei, stenen, knopen en nog veel meer. Elke keer krijgt je kind iets anders aangeboden.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal zeven kinderen, zodat elk kind voldoende aandacht krijgt.

We luisteren eerst met z’n allen naar een verhaal, kinderen en ouders samen. Daarna gaan de kinderen alleen aan het werk. Alles mag en kan, waardoor je kind de ruimte krijgt zich in alle vrijheid uit te drukken en zich verder te ontwikkelen.

Goed om te weten:
• Je kunt je dochter of zoon inschrijven voor een serie van zes workshops of een losse workshop.
• Zorg voor kleding die lekker zit en vies mag worden, bijvoorbeeld een ruimvallend T-shirt. De organisatie is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan kleding.
• Aan het eind krijgt je kind het gemaakte werk mee naar huis.
• Terwijl je kind aan het werk is, kun je zelf koffie of thee drinken en iets eten in de salon van De Gibraltar, direct naast de atelierruimte. Na afloop is het uiteraard mogelijk om te blijven spelen in de speeltuin van De Gibraltar.

Atelier Eindeloos is een initiatief van Nanja Ruiter. Zij heeft een pedagogische opleiding gevolgd en volgt regelmatig bijscholingen, zoals trainingen over kind en creativiteit, zinvol tekenen, werken met drama en muziek en interactievaardigheden. Ze is werkzaam in de kinderopvang en daarnaast is ze vakdocent humanistisch vormingsonderwijs op een basisschool in Haarlem.

Data:
Serie 1: zaterdag 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april 2018
Serie 2: zaterdag 28 april, 12 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni 2018

Tijd:
• 10.30-11.30 uur groep 1
• 12.00-13.00 uur groep 2

Voor welke leeftijd:
2 tot 5 jaar

Kosten (inclusief alle materialen):
70 euro voor een complete serie van zes workshops
12 euro voor een losse workshop

Locatie:
De Gibraltar
Haarlemmerweg 645 A
Amsterdam